Compare Listings

Kuvaus

Tämä moderni ja skandinaavisesti v. 2008 rakennettu suorakaiteen muotoinen valkoinen talo etsii uusia omistajia. Talo sijaitsee vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Malagasta itään Moclinejon kylässä. Omistajat ovat nimenneet kodin Valon taloksi eli espanjaksi Casa de la Luz. Nimi kuvaa osuvasti kotia, jonka panoramaikkunoista aukeaa henkeä salpaava näkymä suoraan alas Välimerelle, kylään, oliivilehtoon sekä vuoristoon.

Täällä laiduntaa vuohilauma paimenensa johdolla ja naapurissa vuorenrinteellä on laaja viiniviljelmä.

Tässä kodissa neliöt on käytetty tehokkaasti rakentaen avaraa ja kaunista tilaa, jossa rauhoitut ja nautit asumisesta omassa yksityisyydessä. Mainio paikka tehdä luovaa työtä tai ihan vain rauhoittua. Piha-alue on tasainen ja siihen voi istuttaa lisää mieleisiään kasveja tai hedelmäpuita, sitruunoita ja oliiveja sekä avocadoja piha jo tuottaakin.

Vaikka täällä yksityisyys on taattu ja oma rauha, lähellä on lämminhenkinen kyläyhteisö josta saat tarvitessasi apua kaikkiin kiinteistön ylläpitoon liittyviin töihin ja asioihin. Kylässä on mm. terveyspalvelut ja peruselintarvikkeita myyvä kauppa ja isommat marketit löytyvät pienen automatkan päästä Rincon de la Victoriasta kun laskeudut vuorelta alas upeiden merimaisemien keskellä.

Erittäin harvinaislaatuinen, hyvin rakennettu ja turvallinen moderni koti, täynnä lämpöä ja mukavaa tunnelmaa. Matalat ylläpitokulut.

Keittiö: Kaapistot, uuni, kahvikone, jääkaappipakastin. Erillisessä saarekkeessa kaasuliesi ja liesituuletin sekä vesipiste altaineen.

Suihku: Kylpyhuone laatoitettu, pyykinpesukone.

Lämmitys: Ilmanlämpöpumppu, takka.

Palvelut: Kylään 2.5 km, Malaga 30 km, rantaan 13 km.

Kunto: 

Tietoa

 • Icon
  Kohde numero
  TA11237
 • Icon
  Kohteen koko
  102 m2
 • Icon
  Tontin koko
  4334

Päivitetty lokakuu 15, 2019 at 12:10 pm

Osoite

 • Osoite: Camino Cortijo el Castillon
 • Kaupunki: Benagalbon, Benagalbon
 • Postinumero: 29738
 • Maa: Espanja