Compare Listings

Kuvaus

Tämä 1996 rakennettu uniikki kaksikerroksinen paritaloasunto sijaitsee suositulla Los Pacosin alueella. Asunto kuuluu aidatulla alueella olevaan turvalliseen Paco Solin taloyhtiöön. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä on upean iso piha- ja allasalue. Asunnon tilavilta etelä-länsi suunnassa olevilta terasseilta aukeavat huikeat näkymät merelle ja vuoristoon.

Tässä tyylikkäästi remontoidussa paritalossa yhdistyvät ison taloyhtiön huolettomuus ja edut, Aticon näkymät ja Villan yksityisyys ja rauhallisuus. Kattokerroksen terassi uima-altaineen mahtivilla meri- ja vuoristomaisemilla ei jätä ketään kylmäksi. Moderni sakasalainen SCMIDT-keittiö on ruuanlaittajan unelma. Laadukkat kodinkoneet, tiskialtaan jätemylly ja viinikaappi takaavat ruuanlaiton nautinnon ja helppouden.

Alakerran eteisestä on kulku suoraan kahden auton autotalliin. Alakerrassa kolme tilavaa makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta sekä katettu 50m terassi. Yläkerrassa avara olohuone ja iso avokeittiö. Ruokailutilassa tunnelmaa luo takka, jossa sähköinen puhallin lämmityksen tehostamiseksi. Lämmityksestä ja viilennyksestä pitävät huolen energiatehokkaat ilmalämpöpumput sekä koko talon kattava lattialämmitys, jota voidaan säätää huonekohtaisesti. Keittiöstä on suoraan pääsy itäpuolella olevalle aamiaisterrassille, josta pääsee ihailemaan auringonnousua.

Avarasta olohuoneesta pääsy n. 100 m suurelle Etelä-läsni suunnassa olevalle aurinkoterassille josta avautuu upeat näkymät merelle ja vuoristoon. Aurinkoterassilla moottoroidut markiisit takaavat mukavuuden asunnossa ja terassille myös kesähelteillä.

Keittiö: Iso moderni SCHIMIT Avokeittiö, jossa laadukkaat kodinkoneet

Suihku: 3 kpl kylpyhuoneita ja 1 kpl erillinen WC

Lämmitys: Sähkö, ilmalämpöpumput 4 kpl, lattialämmitys ja takka

Palvelut: 

Kunto: 

Tietoa

 • Icon
  Kohde numero
  TA13098
 • Icon
  Kohteen koko
  197 m2

Päivitetty lokakuu 15, 2019 at 12:10 pm

Osoite

 • Osoite: Avenida de Paco Sol 5
 • Kaupunki: Fuengirola, Fuengirola
 • Postinumero: 29640
 • Maa: Espanja