Compare Listings

Kuvaus

7290 m2:n vehreällä tontilla, Mijaksen La Alqueriassa sijaitseva talo, jossa on tilaa vaikka kahdelle sukupolvelle. Talo sijaitsee päättyvän hiekkatien päässä. Talon asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen, joiden tilat ovat itsenäisiä, eli alakerran huoneistoon on oma sisäänkäyntinsä ja yläkertaan omansa.

Molemmissa kerroksissa on terassit, ja yläkerran terassilta näkee aina Välimerelle saakka. Yläpihalla on erillinen varasto, alapihalla on talon autotalli. Alakerran terassi on tilava ja sinne mahtuu mm. ruokapöytä ja tuolit. Piha-alue on aidattu ja suljettu rautaportilla. Pihan sydämessä sijaitsee kivan kokoinen uima-allas jonne aurinko porottaa lähes koko päivän, ja altaan ympärillä kasvaa myös useita palmuja. Tontille mahtuu vaikka kasvimaa ja hedelmäpuitakin voi istuttaa.

Tämä paikka on sellaisen ihmisen unelmakoti joka haluaa sivuun rannikon turistivirrasta omaan rauhaan maalaisympäristöön, mutta kuitenkin lähelle kaupungin palveluja. Auto on välttämätön jos tänne muuttaa. Talossa on myös hyvää lomavuokraus-potentiaalia.

Beautiful finca in Mijas/La Alqueria on the huge plot 7000 m2. There are 2 independent apartment, both have 2 bedrooms and bathroom and kitchen. There is a garage and a pool, and separate warehouse.

All together there is 288 m2, living areas are 174 m2.

This is a perfect place to live for people who appreciate silence and living in countryside.

Sales: Mika Hautala phone +358 502311

Keittiö: Kaapistot, kaasuliesi, uuni, jääkaappipakastin, astianpesukone, mikro, pesukone.

Suihku: Amme, pesuallas, wc-istuin, bide/suihku, pesuallas, wc-istuin, bide.

Lämmitys: Takka

Palvelut: 

Kunto: 

Tietoa

 • Icon
  Kohde numero
  TA10237
 • Icon
  Kohteen koko
  174 m2
 • Icon
  Tontin koko
  7290

Päivitetty joulukuu 9, 2019 at 12:00 am

Osoite

 • Osoite: La Alqueria
 • Kaupunki: Mijas, Mijas
 • Postinumero: 29651
 • Maa: Espanja